KSP Loading …: A Kerbin mérnökei fokozzák a játékunkat!

Üdvözöljük hivatalos hírlevelünkben,  KSP Loading …!

Ha meg akarja ismerni a KSP franchise összes jelenlegi fejleményét, akkor itt kell lennie!
Kerbal Space Program 1.11 frissítés PC-n.

Kerbal Space Program 1.11: Néhány újratervezés szükséges ezen a télen (nos, tél csak a bolygó egyes részein). Ezzel nemcsak számos minőségi funkciót, de a Jool holdak vizuális fejlesztéseit és néhány új részt foglal magába (amint arról a KSP Loading korábbi számában beszámoltunk már), hanem néhány jelentősebb és a játékot megváltoztató elemet is, amely adja meg ennek a frissítésnek a nevét. Kapcsold be, és térjünk át a szükséges újraszerelés részleteire!

EVA építési mód
Az EVA Építési mód a Kerbal Space 1.11 program fő jellemzője: Újra telepítés szükséges. Ez lehetővé teszi, hogy a Kerbal mérnökei sok alkatrészt állítsanak be egy járművön EVA közben.
Az ebben az üzemmódban rendelkezésére álló eszközök hasonlítanak a VAB / SPH-ban találhatókhoz, például a helyezés, a forgatás és a mozgatás. Megjelenítheti az eszköz tömegközéppontját, tolóerő pontját és felhajtóerő középpontját is. Természetesen vannak bizonyos korlátozások:
A mérnök csak azokat a részeket tudja beállítani, amelyek hatótávolságukon belül vannak, legyenek azok egy hajón, a közeli eszköz belsejében, a közelükben fekszenek, vagy a saját raktárhelyükön vannak.
Csak egy bizonyos súlyküszöb alatti részeket lehet manipulálni, de alacsonyabb gravitációjú helyek lehetővé teszik, hogy a Kerbal nagyobbakat építsen! A kerbalok egyszerre csak egy részt képesek manipulálni, és csak rögzíthető részekkel építenek; Például egy üzembe helyezhető kísérlet ebben a módban nem lesz csatlakoztatható járműhöz. Végül néhány alkatrész túlságosan terjedelmes ahhoz, hogy építkezzen velük, és ott maradnak, ahol hagyták őket.

Egy másik kulcsfontosságú szempont, hogy Építési módban a játék közben nem szüneteltethető, így mozgatni tudja a Kerbalját, és ügyelnit kell a környezetre – tehát az űrhajó újbóli összeszerelésének megkísérlése a visszatérés során nem jó ötlet!

Tároló rendszer változásai
Még 2019-ben, az 1.7-es frissítésben bevezettük a rakomány eszközeit és készletét a játékba annak érdekében, hogy a Kerbals tudományos eszközöket szállítson és telepítsen a Breaking Ground bővítésében. Az alapjáték azonban nem nagyon használta ezt a funkciót, mindeddig … Az 1.11-es frissítéssel kibővítjük a tároló rendszert, és mélyebb értelmet és funkcionalitást adunk neki! Ezek a változtatások magukban foglalják azt a lehetőséget, hogy különféle alkatrészeket hordozhassanak és rakhassanak tároló készleteikbe, és kibővítsék a Kerbalok képességeit arra, hogy saját készletet készítsen. Nézzük részletesebben ezeket a funkciókat.

Új készletfunkció
Néhány új fejlesztéssel kibővítjük a készlet funkcionalitását: a játékosok most apró alkatrészeket rakhatnak egy tároló rekesznbe, a tárolók mérik az összes alkatrész mennyiségét – korlátozásként, hogy hány alkatrész férjen el egy készletben, és még sok más alkatrész most leltárba kell venni, hogy támogassa az építési funkciót.

Rakomány üzemmód a VAB / SPH-ban
A rakomány mód megkönnyíti a jármű összes tárolóhoz való hozzáférést. A VAB / SPH-ban elérhető Cargo Mode megnyit egy panelt, amely megmutatja a járművekben rendelkezésre álló különböző készleteket és az egyes hozzárendelt elemeket, és gyorsan elhelyezi az elemeket a jármű bármely tárolójában. Az alkatrészkészletet csak olyan alkatrészekre szűri le, amelyek bekerülhetnek a tárolóba.Kerbals & Inventory
Ezzel a frissítéssel minden Kerbalnak két tároló helye lesz. Ezenkívül az ejtőernyők és az EVA jetpackek mostantól leltári elemek, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a Kerbalok felszereléséhez. Ha egy Kerbal nem viszi a jetpacket vagy az ejtőernyőt, ezek nem jelennek meg a hátukon. A Kerbal tömegét és legénységet úgy módosították, hogy figyelembe vegyék ezeket a változásokat.

Rakomány repülés közben
Repülés közben a Cargo App hozzáférést biztosít a jármű összes tároló helyéhez. Az alkalmazás ikonjára kattintva megnyílik egy panel, amely az összes tároló készletet megjeleníti.

Alkatrész javítások
Javítókészleteket adunk hozzá, egy új rakományrészt, amellyel a mérnökök a helyszínen, eltört alkatrészek javításához használhatnak, beleértve a kihelyezhető napelemeket, antennát, kerekeket, radiátorokat, robotkarokat stb.

EVA Tudományos kísérletek Kit
Az EVA használatakor a személyzet egyik tagja az EVA Tudományos kísérletek Kit segítségével szórakoztató, szituációkon alapuló kísérleteket futtathat a Kerbalok részművelet ablakának elérésével.
Ha a megfelelő feltételek teljesülnek, a Kerbal a három nagyon jó animáció egyikét játssza, és tudományt gyűjt ahhoz a tudományos kísérlethez, beleértve a bizarr Dzhanibekov-effektus tesztelését is!

Új szerződések
Három új szerződéstípust veszünk fel a Karrier mód új funkcióinak kihasználására. Például vállalhat egy szerződést, ahol felkérést kap, hogy keresse meg és szerelje össze a sérült rovert, majd menjen el vele a kijelölt pontig.

Ne feledje, hogy megoszthatja és letöltheti járműveit és küldetéseit a Curse, a KerbalX, a KSP fórum és a KSP Steam Workshop segítségével.

Ennyi ehhez a kiadáshoz. Ügyeljen arra, hogy csatlakozzon hozzánk hivatalos fórumainkon, és ne felejtse el követni minket a Twitteren, az Instagramon és a Facebookon.

Boldog indításokat és boldog karácsonyt!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .