-Magyar Szerver szabályzat


  1. Zéró toleranciát alkalmazunk!
  2. Kötelező a Discord csatornánk használata, (még mikrofon hiánya esetén is, mert hallani tud minket). Így lehet a legegyszerübben egyeztetni. (akár egymás segítését, vagy a Time Warpot). Link: https://discord.gg/35RRvtD
  3. A Science és Carrier módban futó szerverhez tudni kell legalább orbitális pályára állni!
  4. Tartsd tiszteletben a játékos társaidat! Tilos szidalmazni, mind verbálisan(discordon), mind text chanelben (akár a játékban akár a discordon). Aki ezt nem képes betartani véglegesen Banoljuk!
  5. Köteles mindenki a saját járműveit egyedi, rá utaló névvel ellátni, (kivéve a játék mestert). Ismeretlen járműveket törölni fogunk. Egy játékos maximum 3 űreszközt hagyhat játékban egyszerre, ha elhagya a szervert!
  6. Egyszerű Time Warpot alkalmazunk a szerveren, könnyen követhető időben az aki Warpol.  De minden Time Warpot egyeztetni kell a többiekkel! (Na ezért kötelező a discord használata!)
  7. Sajnálatosan a játék nem veszi jól ha két játékos közel van egymáshoz,(Pl.: két kerbállal két játékos valamilyen járművet/épületet szeretni építeni/javítani együtt, egyszerre) tehát ez nem javasolt, de a játék mester által elhelyezett járműveknél kimondottan tilos!
  8. Más járművébe a tulajdonosa engedélye nélkül, tilos belépni!
  9. Tilos egynél több aszteroidákat követésre állítani a követő állomásban!
  10. Az aki nem képes betartani a szabályainkat, azt véglegesen eltávolítjuk, mind a magyar szerverről, mind a discord csatornáról!