ScanSat

Az alapjáték nagy hibája, hogy nem kapunk adott bolygókról, holdakról megfelelő térképet, illetve nem tudunk ilyet készíteni.

Ezt a hiányt pótolja a ScanSat nevű mód! Nem is túl sok elemet tartalmaz, összesen négy antennát, de ezekkel teljes mértékben fel lehet térképezni az objektumokat!


Scansat 1

A másik jó oldala, hogy rendes térképet kapunk hozzá, kis illetve nagy méretben(Big Map). Ezenkívül többféle nézetben, szűrővel is rendelkezik.  A legjobb, hogy az alapjáték talaj szkennerének az adatait, illetve más módok felszíni adatait is képes megjeleníteni!

Scansat 2

A Big Map-ról készíthetünk felvételt amit a mód mappájában találhattok meg. Képes a biome, megjelenítésére, illetve megmutatja a játékban elhelyezett húsvéti tojásokat(Easter Eggs), anomáliákat. A térképen elhelyezhető céljel is (target), ami az orbitális térképen megjelenik. A térkép egy adott részlete külön megjeleníthető, nagyítható.

Kerbin_elevation_1080x540

Azt hiszem ennél hasznosabb módra nem is vágyhatunk!

A mód linkjei,

Fórum: https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/72679-14x-scansat-v187-real-scanning-real-science-at-warp-speed-july-27-2018/

Letöltések a Spacedockról:  https://spacedock.info/mod/129