Módok

A játék lehetőséget ad, módok betöltésére, amikkel további lehetőségeket kaphattok. Maga az alapjáték igen csak egy egyszerűsített űr szimulátor, tehát aki többet szeretne, annak bizony kell módokat használni! (Esetenként néhány mód be is kerül a játékba, vagy néhány elemük.)

A hivatalos weboldal fórumán igen érdekes témákat találhattok, illetve lehet követni a mód fejlesztőinek a bejegyzéseit, hozzá lehet szólni. Természetesen mindezt csak angol nyelven.

A módok fő gyűjtő helye a curse.com. (a kerbalstuff megszűnt) De van egy újabb oldal is a spacedock.info. ami több űrhajós játék mellet a KSP módokat is elérhetővé teszi. Illetve érdemes a github.com -on is követni a módokat, mert ide eleve a master fájlok kerülnek fel mindig a legfrissebb változatban.

Mi itt csak néhány, fontosabb mód leírását közöljük, mert hiszen több mint 800 mód létezik már.

Dark Multiplayer

Dmagic Orbital Science

Docking Port Alignment Indicator

Kerbal Engineer Redux

KW Rocketry

MechJeb

Raster Prop Monitor

ScanSat

TAC Life Support

És egy fontos kiegészítő program a Ckan, ami eleve egy mód kereső és telepítő. Ennek a használata leegyszerűsíti a módok keresését, illetve a telepítését, sőt esetenként eleve megadja, hogy egy adott módhoz, még mit kell plusz letölteni. Itt tudod letölteni! (Kicsit tekergess lejjebb az oldalon és a Assets-nél a ckan-exe-t tölsd le!)

A módok telepítéséről az alábbi videót nézzétek meg:

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Hm… Nem is tudtam, hogy terraformálási lehetőséget is biztosítanak modok segítségével.

    Nagyon várom már!

  2. Valaki feldobhatná ide 1.2.0 hoz az ISS modot 😀 stockba elég kula!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .