Jön a Kerbal Space Program 2!

Jövő évi megjelenéssel (2020) számol a KSP kiadója a Privat Division az új második Kerbal Space Programnál. Úgy tünik a Take Two elvette a játékot az eredeti ötlet és fejlesztő csapattól, a mexikói Squad-tól és a Star Theory Games-t bizta meg a fejlesztéssel! Hogy ez nekünk jó, vagy rossz, illetve ezek után megszünik a „régi” KSP támogatása, még nem tudjuk.

Mindenesetre bár a videóban ki írták, hogy nem a játék képe, a trailer nagyon szép lett. Amit ígérnek a második részbe: az űrkutatás következő generációja lesz, izgalmas új alkatrészekkel, lenyűgöző látványtervekkel, kolóniaépítéssel, csillagközi utazással, továbbfejlesztett modellezéssel és multiplayer játékkal.

Ha mindez valós akkor érdemes lesz beszerezni! Már csak Gigant-Ó-Herceget és a többi magyarító kollégát sajnálom! 😀

És a fejlesztői videó!

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Érdekes lesz látni hogy, mivé fog fejlődni a játék, remélem sikerül, teljes magyar nyelvű felirattal, és egy érdekes történetel, ellátni, mert céltalanul, épitkezni, egy ideig, jó móka, de hamar unalmassá, válik, mindenesetre várni fogom, és remélem hogy a magyar fejlesztői csapat tagjai is beleszólhatnak, a játék kidolgozása és megvalósítása érdekében.

  2. Kiket értesz „magyar fejlesztői csapat” alatt? Csak nem magyarok is részt vesznek a játék fejlesztésében?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .