TAC Life Support

Az egész játék hibája, hogy a kis Kermanjaink mondhatni halhatatlanok! Ha nem éri őket fizikális kár nem halnak meg, mert nem esznek, lélegeznek.

Tehát ha valakinek ez így kevés, akkor a TAC Life support nevű módot neki találták ki!

Így végre lesz élete az kis zöld dugóknak! (bár mennyi ideig élnek azt még nem sikerült kideríteni, mert nem vettem észre, hogy öregednének!)

De a lényeg, hogy most már fognak enni, vizet inni, és oxigént lélegezni. És természetesen az elhasznált anyagokat is rakni kell valahová, mint a kilégzett szén-dioxidot, vizeletet, illetve a sz … koszos vizet. De megoldható ezen anyagok körforgatása, tisztítása, újrahasznosítása is.

Ezekhez kapunk különféle tartályokat különféle méretben formában.

Taclife 1

A kabinok alapból fognak tartalmazni a teljes személyzet számára három nap ellátmányt, illetve minden személyzetes modul nagyobb energia kapacitást kap(ha tartalmaz, hiszen a létfenntartó rendszernek is kell energia).

Taclife 2

De a kis Kermanjaink űrruhája is tartalmaz egy napnyi ellátmányt, ennyi lehet a max EVA ideje. Tehát aki ezt még nem szokta meg, jól oda kell hogy figyeljen, nehogy éhen vesszen, szomjan haljon, vagy szén-dioxid mérgezésben elhunyjon a kis űrhajósa! Sok sikert az élethez!

Taclife 3

A mód linkjei,

Fórum: http://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/146465-122-tac-life-support-v0128-release-5th-jan-2017/

Letöltés:1.2.2 https://spacedock.info/mod/915/TAC%20Life%20Support