Három éve!

Éppen 2016 Júniusban született meg weboldalunk a KSP Magyar űrprogram. Bár ekkor jött létre, de értékelhető tartalom csak júliusra született meg, vagyis tényleg pont három éve!
Ez alatt az idő alatt rengeteg minden történt, elkészült a játék magyarítása, és a legfontosabb, sikerült össze szedni a szétszórt magyar KSP rajongókat! Ez a legnagyobb eredményünk!

Mindez természetesen nem egy ember érdeme, hiszen időközben többen is csatlakoztak, van aki moderátor, van aki admin, van akik cikkeket írtak nekünk és sorolhatnám. Hálával tartozunk mindenkinek aki segíti a magyar KSP ügyét, köszönjük nekik!

És, hogy ne csak mi legyünk boldogok, a szombati KSP live adásaiban, közzé lesz téve egy Kerbal Space Program Steam CD key, az adás alatt valamikor, és aki gyors lesz, végre egy eredeti játéknak örülhet! Na nem csak egyszer, hanem háromszor, hiszen három évesek vagyunk!

De minden adásban csak egyet. A következő napokon várhatjátok a KSP kulcsokat: Július 13(szerencsés nap), 20-án és 27-én utoljára.

Még egyszer boldog szülinapot nekünk, és persze nektek is! 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .