Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. Előbb utóbb minden mód meglesz, most hogy a KW-t átvette más várható. 🙂

  2. Nem vagyok egy profi, ez tény, de csak szerintem lett ezerszer nehezebb az új verzió? Bármit építek, képtelenség feljuttatni egy egyszerű orbitális pályára is, miközben az 1.1.3-ban a teljesen ugyan olyan űrhajó elsőre felmegy minden nehézség nélkül. Nem mellesleg szerintem a WASD + QE kiosztás is megváltozott, legalábbis nálam azok se működnek úgy, ahogy kéne.
    Esetleg ti tudtok valamit amit én nem?

    1. Semmi ilyet nem vettem észre. Esetleg ha átvitted egy elöző mentést az újban az okozhat gondot, mivel sok minden máshová került. De egy új játék indítása után én nem vettem észre ilyet mint amit írsz! 😀

  3. Már pedig ez átvitt mentés volt, bár nem feltétlenül értem miben változtathat ez az irányításon, illetve nehezíti meg azt, de ki fogom próbálni egy újonnan indított játékkal.
    Köszi 🙂

  4. Jó lett az 1.2 még várok pár módot rá mert dock kamerát nem találok pl hozzá meg még hasonló dolgokat de a kerbin körül már 100%ban le van fedve a net még a mun mögött is 😀 szerintem semmivel nem nehezebb sőt előző részekhez képest könnyebb is talán valamivel

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .