Alkoss csapatot! Második forduló

Két csapat már végzett az első feladattal. A harmadik is nyugodtan befejezheti nem kell feladni, mert mint többször mondtam ez a játék nem idő függő!  Az értékelése a két csapatnak megtörtént, ezt a facebook csoportban teszem közzé.

A második forduló feladatai:

  1. Ha a csapat kapott hiba leírást, először javítsa ki a kérteket!  Le kell szerelni az RTG(rádió izotópos termogenerátorok)  áramfejlesztőket, törölni azokat  és a bázisnak a saját energia forrásaira kell támaszkodnia ezentúl! Be kell kapcsolni a széndioxid szűrőt, és a víztisztítót! Ezek része a bázisnak.
  2. Az általam biztosított(JM(Játék mester))  űrhajókkal juttassátok a bázisotokhoz a többi bázis elemet. Ez 3 rakéta lesz. Lehetőleg mennél közelebb, érkezzetek meg.
  3. Építsétek ki a bázist, minden kapott elemet fel kell használni! Figyeljetek az energiára mert több elem, több energia igény. Most nektek kell meghatározni mennyi is kell, de elég mennyiségű legyen, teljes üzem mellet. (világítás lehet kikapcsolt.)
  4. A nagyobb terhek(bázis elemek) mozgatásához, készítsetek egy arra a célra megfelelő rovert (személyzetes, vagy távirányítású az mindegy, lehet több is), lehet átépíteni is!
  5. Legalább 5 kerman legyen állandóan a bázison, és számukra legalább 1 évnyi ellátmány legyen biztosítva. Most mindegy melyik játékos mit csinál, bárki bármihez foghat!

Lehetőleg törekedjetek az egyszerűségre!

Természetesen minden mozzanatról készítsetek fényképeket amiket a végén küldjétek erre az emailre: info@442pcgames.com

Sok sikert!

Kopasz442

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.