Alkoss csapatot!

Mivel az előző játék a magyar szerveren csak egy személyes volt, úgy határoztam(kopasz442), hogy a következő az igazi csapat munka lesz!

Nosza alkossatok 3 fős csapatokat, (a játék nem követeli meg, hogy a tagok egyszerre legyenek a szerveren, sőt…) válasszatok csapatnevet, és ide a bejegyzés alá írjátok fel magatokat (a hozzászólásban).

Tehát álljatok össze, mert a csapat a legfontosabb!

AFELADAT:(az első)

A csapat ossza ki magának a köv. feladat köröket: Konstruktőr(alkotó), Pilóta(végrehajtó), és szerelő. A feladatköröket nem változtathatjátok meg.  aki amit választott/lett, abban a szerepkörben marad végig! A csapat segítheti egymást, ötletekkel, sőt egyenesen kell is egymással az információ megosztás.

 1. A csapat választ egy bázis magot ami a KSC-től nyugatra a sivatagban van! (Bázis 1(JM) és Bázis 2(JM)) Csak szub-orbitális pályán lehet bármit is oda juttatni! (rover, repülő, űrrepülő, űrsikló kizárt!)
 2. Küldjetek oda legalább egy év ellátmányt, egy kermannak (1,25 méter átmérőjűt) és gondoskodjatok az energiáról(legalább 5000 egység akku)Biztonsági okból mindegyiken van RTG! És napelemeket.
 3. A Bázis-ról le kell szerelni a tetején lévő decouplert, ha már ott van az ellátmány akkor legyen jelen mindig legalább egy Kerbál. És akkor ezután az oldalán lévő távirányítót is le kell szerelni.
 4. Egy kisebb legalább egy személyes, távirányítható rovert is juttassatok el oda!
 5. Minden rész feladatról, mozzanatairól csináljatok képet! (sűrűn nyomogatni az F1-et!)

A feladat nem idő függő nem számít milyen gyorsan van kész, a végre hajtást, és az elemeket összeépítését, ötletességet pontozzuk!

A nyertes csapat 1000 Tudományos pontot kap fejenként, a második csapat 500 pontot/fő. És az elsők még plusz, fejenként kapnak egy steam játékot is!

“Alkoss csapatot!” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Ha valahova szükség lenne plusz egy emberre szívesen belépek.

  Hírdetés:
  Fiatalos, kitartó vagyok, csapatban szeretek dolgozni és a kihívásokkal megbírkozom, legyen szó bármiről. Űrhajó, rakéta építési tudásam megfelelő. Az űrrepülőket, repülőket és egyéb szárnyas lényeket nem szeretem. A dizánjnok nem igazán a mesterségem általában csúnyák az eszközeim, de az esetek 90%-ban teljesítik a feladatukat, célhoz érnek és ha szükséges haza is mennek. Manőverező képességem megfelelő, könnyedén eljutok távolabbi bolygókhoz is viszonylag nagy rakománnyal, Légkör nélküli bolygókra 95%-os sikerességi aránnyal leszállok néhány száz méteres pontossággal, légkörrrel rendelkező esetén is hasonló a helyzet, megfelelően felszerelt űrhajóval, pontatlanabbul. Dokkolni és egyéb hasonló dolgokhoz értek.

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor csak nyugodtan írj be a csapatodba, majd utánna tájékoztass róla! Nem válogatok.

  Mother

 2. A csapatunk jelenlegi neve: FERIGO (bár ez még változhat). Ami viszont nem fog változni, az a tagság:
  -Flord Estridsson
  -Ricsi
  – Gigantoherceg
  Mi leszünk ( már ha nem azok lennénk már most is ! ) a legjobbak, a legszebbek, a legügyesebbek, a leg….. Aki megpróbál fölénk magasodni, az sok helyre eshet (túlzásba, pofára, esetleg ki a discord-ról, stb.)
  Mottónk: nem a győzelem, az alázás a fontos.

  1. A nevünk képlékenységét illusztrálva már meg is változtatjuk a következőre:
   FERIGO Space Division

 3. A harmadik csapat:

  Tagjai:

  daemonic01 – Konstruktőr
  Tomi – Pilóta
  Darius – Szerelő

  Csapatunk elszánt és félelmet nem ismerő módon vág neki a kihívásoknak. Győzzön a jobb 😀 (vagy a bal)
  Köszönjük a lehetőséget és a konkurens csapatok által elénk állított további kihívásokat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.